ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Brand Protection

Προστασία των εμπορικών σημάτων Cole Haan

Δέσμευση κατά των ψεύτικων ιστοσελίδων

Τα αυθεντικά προϊόντα Cole Haan πωλούνται στην Ελλάδα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.colehaan.gr. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα προϊόντα μας σε επιλεγμένα εξουσιοδοτημένα πολυκαταστήματα (Attica Department Stores) και ειδικούς συνεργαζόμενους εμπόρους λιανικής στην Ελλάδα. 

Υπάρχουν πολλοί ψεύτικοι ιστότοποι και eshop που μιμούνται την εμφάνιση και την αίσθηση των επίσημων ιστότοπων της Cole Haan ή δημιουργούν την εντύπωση ότι ανήκουν στην Colehaan.gr Υπάρχουν επίσης ψεύτικες σελίδες, λογαριασμοί και διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παραπέμπουν σε αυτούς τους ψεύτικους ιστότοπους.

Πολλές από τις ιστοσελίδες αντιγράφουν εικόνες και περιεχόμενο απευθείας από τις επίσημες ιστοσελίδες. Πωλούν προϊόντα απομίμησης, αλλά συχνά δεν αποστέλλουν κανένα προϊόν αφού πρώτα έχετε εξοφλήσει τη παραγγελία και στη συνέχεια επιδιώκουν να αποκτήσουν στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία. 

Προειδοποίηση: Το γεγονός ότι ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω σημεία μπορεί να είναι αληθινά για έναν ιστότοπο ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για εξουσιοδοτημένο ιστότοπο ή έμπορο της Cole Haan:

  • Το όνομα του ιστότοπου περιέχει τις λέξεις "Cole Haan"
  • Ο δικτυακός τόπος εμφανίζεται στα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης
  • Ο δικτυακός τόπος έχει την εμφάνιση και την αίσθηση του brand Cole Haan
  • Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί φωτογραφίες ή εικόνες προϊόντων της Cole Haan
  • Ο δικτυακός τόπος ισχυρίζεται ότι είναι επίσημος δικτυακός τόπος της Cole Haan
  • Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι προσφέρει προϊόντα Cole Haan με έκπτωση

Αν και δεν μπορούμε να απαριθμήσουμε κάθε μη εξουσιοδοτημένο ιστότοπο της Cole Haan ή αυτούς που πωλούν πλαστά προϊόντα Cole Haan, παρακάτω παρατίθενται μερικά παραδείγματα μη εξουσιοδοτημένων ιστότοπων. Εάν ο ιστότοπος που βρίσκετε δεν εμφανίζεται σε αυτόν τον κατάλογο, μην υποθέσετε ότι είναι νόμιμος.

www.colehaagreece.com.gr

Εάν πιστεύετε ότι ένας ιστότοπος είναι ψεύτικος, μην κάνετε καμία παραγγελία και επικοινωνήστε αμέσως με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να σας βοηθήσει στη διαδικασία επικύρωσης.

 

Παραποιημένα προϊόντα

Η Cole Haan ενδιαφέρεται σημαντικά για την ποιότητα κατασκευής, τη δεξιοτεχνία και την αυθεντικότητα των προϊόντων μας. Η απομίμηση είναι άκρως παράνομη, καθώς τα πλαστά προϊόντα δεν υποβάλλονται σε διαδικασίες ελέγχου και συχνά δεν τηρούν τους κανονισμούς ασφάλειας, υγείας και τις μισθολογικές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των νόμων περί παιδικής εργασίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η παραχάραξη έχει συνδεθεί με το οργανωμένο έγκλημα, την παιδική εργασία και την τρομοκρατία και μπορεί επίσης να βλάψει την οικονομία μέσω της απώλειας εσόδων, θέσεων εργασίας και φόρων. 

Προστασία εμπορικών σημάτων και προσπάθειες καταπολέμησης της παραποίησης

Για να βοηθήσουμε στην προστασία του brand Cole Haan και των πελατών μας από τα προϊόντα απομίμησης, συνεργαζόμαστε με τις αρχές επιβολής του νόμου και τους τελωνειακούς υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο για να σταματήσουμε την αποστολή και την πώληση προϊόντων απομίμησης. Παρακολουθούμε επίσης τα διαδικτυακά και μη διαδικτυακά κανάλια για πλαστά εμπορεύματα.

Δεν απαντάμε σε αιτήματα για την αυθεντικοποίηση προϊόντων ή τον εντοπισμό μη εξουσιοδοτημένων διανομέων. Λάβετε υπόψη ότι αν μια προσφορά ή μια τιμή ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, πιθανότατα πρόκειται για πλαστό προϊόν. Δεν πωλούμε τα προϊόντα μας σε υπαίθριες αγορές, μέσω πλανόδιων πωλητών ή σε περίπτερα εμπορικών κέντρων.

Αναφορά ψεύτικων ιστότοπων και απομιμήσεων

Εκτιμούμε κάθε πληροφορία που μπορείτε να μοιραστείτε για να μας βοηθήσετε στις προσπάθειές μας να καταπολεμήσουμε τους ψεύτικους ιστότοπους, αναφέροντάς την στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Παρακαλούμε δώστε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, όπως, την τοποθεσία url από όπου αγοράσατε ή είδατε το προϊόν Cole Haan, τα είδη που αγοράσατε, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τα στοιχεία επικοινωνίας. Θα ήταν επίσης χρήσιμο να μοιραστείτε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας από τον πωλητή. Θα χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μόνο για να καταθέσουμε και να διερευνήσουμε την αναφορά σας. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επιστροφή πάνω

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!

Τώρα: Κάντε κλικ στο «Δημιουργία λογαριασμού» παρακάτω και θα γίνετε μέλος πριν το καταλάβετε.