Brand Protection

Προστασία των εμπορικών σημάτων Cole Haan

Δέσμευση κατά των ψεύτικων ιστοσελίδων

Τα αυθεντικά προϊόντα Cole Haan στην Ελλάδα πωλούνται από την ("Cole Haan Greece") είναι διαθέσιμα μόνο στα καταστήματά μας Cole Haan και στο www.colehaan.gr. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα προϊόντα μας σε επιλεγμένα εξουσιοδοτημένα πολυκαταστήματα και ειδικούς συνεργαζόμενους εμπόρους λιανικής στην Ελλάδα. 

 

Υπάρχουν πολλοί ψεύτικοι ιστότοποι και eshops που μιμούνται την εμφάνιση και την αίσθηση των επίσημων ιστότοπων της Cole Haan ή δημιουργούν την εντύπωση ότι ανήκουν στην Cole Haan Greece. Υπάρχουν επίσης ψεύτικες σελίδες, λογαριασμοί και διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παραπέμπουν σε αυτούς τους ψεύτικους ιστότοπους.

 

Πολλές από τις ιστοσελίδες αντιγράφουν εικόνες και περιεχόμενο απευθείας από τις επίσημες ιστοσελίδες. Πωλούν προϊόντα απομίμησης, αλλά συχνά δεν αποστέλλουν κανένα προϊόν αφού πρώτα έχετε εξοφλήσει και στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για να αποκτήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και τα προσωπικά σας στοιχεία. 

 

Η Cole Haan Greece δεν διαθέτει ιστοσελίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων, όπως και άλλοι διεθνείς διανομείς και η Cole Haan LLC. Η Cole Haan Greece δεν ανακοινώνει το κλείσιμο καταστημάτων ή εκπτώσεις εκκαθάρισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Προειδοποίηση: Το γεγονός ότι ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω σημεία μπορεί να είναι αληθινά για έναν ιστότοπο ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για εξουσιοδοτημένο ιστότοπο ή έμπορο της Cole Haan:

 

  • Το όνομα του ιστότοπου περιέχει τις λέξεις "Cole Haan"
  • Ο δικτυακός τόπος εμφανίζεται στα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης
  • Ο δικτυακός τόπος παραπέμπει στη διεύθυνση www.colehaan.gr ή σε άλλους επίσημους δικτυακούς τόπους.
  • Ο δικτυακός τόπος έχει την εμφάνιση και την αίσθηση του brand Cole Haan
  • Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί φωτογραφίες ή εικόνες προϊόντων της Cole Haan
  • Ο δικτυακός τόπος ισχυρίζεται ότι είναι επίσημος δικτυακός τόπος της Cole Haan
  • Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι προσφέρει προϊόντα Cole Haan με έκπτωση

 

Αν και δεν μπορούμε να απαριθμήσουμε κάθε μη εξουσιοδοτημένο ιστότοπο της Cole Haan ή αυτούς που πωλούν πλαστά προϊόντα Cole Haan, παρακάτω παρατίθενται μερικά παραδείγματα μη εξουσιοδοτημένων ιστότοπων. Εάν ο ιστότοπος που βρίσκετε δεν εμφανίζεται σε αυτόν τον κατάλογο, μην υποθέσετε ότι είναι νόμιμος.

 

colehaanoutlets.com

colehaansales.com

colehaanflagshipstore.com

salescolehaan.com

colehaanfactoryoutlet.com

 

Η Cole Haan Greece εμπορεύεται και πωλεί μόνο εξουσιοδοτημένα προϊόντα online στο www.colehaan.gr. 

 

Εάν πιστεύετε ότι ένας ιστότοπος είναι ψεύτικος, μην κάνετε καμία παραγγελία και επικοινωνήστε αμέσως με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να σας βοηθήσει στη διαδικασία επικύρωσης.

 

Παραποιημένα προϊόντα

 

Η Cole Haan Greece ενδιαφέρεται σημαντικά για την ποιότητα κατασκευής, τη δεξιοτεχνία και την αυθεντικότητα των προϊόντων μας. Η απομίμηση είναι άκρως παράνομη, καθώς τα πλαστά προϊόντα δεν υποβάλλονται σε διαδικασίες ελέγχου και συχνά δεν τηρούν τους κανονισμούς ασφάλειας, υγείας και τις μισθολογικές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των νόμων περί παιδικής εργασίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η παραχάραξη έχει συνδεθεί με το οργανωμένο έγκλημα, την παιδική εργασία και την τρομοκρατία και μπορεί επίσης να βλάψει την οικονομία μέσω της απώλειας εσόδων, θέσεων εργασίας και φόρων. 

 

Προστασία εμπορικών σημάτων και προσπάθειες καταπολέμησης της παραποίησης

 

Για να βοηθήσουμε στην προστασία του brand Cole Haan και των πελατών μας από τα προϊόντα απομίμησης, συνεργαζόμαστε με τις αρχές επιβολής του νόμου και τους τελωνειακούς υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο για να σταματήσουμε την αποστολή και την πώληση προϊόντων απομίμησης. Παρακολουθούμε επίσης τα διαδικτυακά και μη διαδικτυακά κανάλια για πλαστά εμπορεύματα.

 

Δεν απαντάμε σε αιτήματα για την αυθεντικοποίηση προϊόντων ή τον εντοπισμό εξουσιοδοτημένων διανομέων. Λάβετε υπόψη ότι αν μια προσφορά ή μια τιμή ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, πιθανότατα πρόκειται για πλαστό προϊόν. Δεν πωλούμε τα προϊόντα μας σε υπαίθριες αγορές, μέσω πλανόδιων πωλητών ή σε περίπτερα εμπορικών κέντρων.

 

Αναφορά ψεύτικων ιστότοπων και απομιμήσεων

 

Εκτιμούμε κάθε πληροφορία που μπορείτε να μοιραστείτε για να μας βοηθήσετε στις προσπάθειές μας να καταπολεμήσουμε τους ψεύτικους ιστότοπους, αναφέροντάς την στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Παρακαλούμε δώστε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, όπως, την τοποθεσία url από όπου αγοράσατε ή είδατε το προϊόν Cole Haan, τα είδη που αγοράσατε, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τα στοιχεία επικοινωνίας. Θα ήταν επίσης χρήσιμο να μοιραστείτε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας από τον πωλητή. Θα χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μόνο για να καταθέσουμε και να διερευνήσουμε την αναφορά σας. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επιστροφή πάνω

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!

Τώρα: Κάντε κλικ στο «Δημιουργία λογαριασμού» παρακάτω και θα γίνετε μέλος πριν το καταλάβετε.