ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

About Cole Haan

an assortment of shoes in white and cream
an assortment of shoes in white and cream
Μια ιδέα της ιστορίας
Μια ιδέα της ιστορίας
 • brick building
  1842
  "Φτιάξτε καλά αγαθά
  και μόνο καλά αγαθά".
  Ο Morris Selz μεταναστεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ηλικία μόλις 16 ετών. Θα ιδρύσει την M Selz & Co. στο Σικάγο, μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου υποδημάτων με αποστολή να φτιάχνει μόνο "καλά αγαθά".
 • Men working on shoes
  1928
  New
  Leadership
  C. Trafton Cole, William B. Rood, Edward Haan και άλλα δύο στελέχη αναλαμβάνουν την επιχείρηση.
 • lighthouse in maine
  1957
  Maine
  on the
  Horizon
  Ο E.E. Taylor αποκτά την εταιρεία και μεταφέρει την παραγωγή στην Augusta και το Freeport του Maine.
 • A Cole Haan Logo from 1979
  1979
  An Unexpected
  Ascension
  Η μάρκα μετονομάζεται σε Cole Haan και αναπτύσσεται με διεθνή επιτυχία τα επόμενα χρόνια.
 • brick building
  1842
  “Make Good Goods, and Nothing but
  Good Goods.”
  Morris Selz emigrates to the United States at only 16 years old. He would go on to found M Selz & Co. in Chicago, a wholesale shoe trade with the mission to make nothing but ‘good goods.’
 • Men working on shoes
  1928
  New
  Leadership
  C. Trafton Cole, William B. Rood, Edward Haan and two other executives take up the mantle of the business.
 • lighthouse in maine
  1957
  Maine
  on the
  Horizon
  E.E. Taylor acquires the company and moves manufacturing to Augusta and Freeport, Maine.
 • A Cole Haan Logo from 1979
  1979
  An Unexpected
  Ascension
  The brand is renamed to Cole Haan and grows to international success in the years to follow.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
Μια Πλούσια Ιστορία
Κοιτώντας Μπροστά
Ως μία από τις διαχρονικές μάρκες υποδημάτων και αξεσουάρ της Αμερικής, έχουμε παραμείνει ριζωμένοι στη δεξιοτεχνία, τη σχεδίαση και την άνεση από το 1928. Αλλά δεν είναι αυτό που μας κάνει εμβληματικούς.
Για 100 σχεδόν χρόνια, έχουμε διαταράξει τη βιομηχανία: δημιουργώντας στα υποδήματα καινοτομίες, που ανταποκρίθηκαν στην αλλαγή της αμερικανικής ζωής και αναμόρφωσαν την κατηγορία. Ναι, τιμούμε το καθιερωμένο, αλλά είναι η ακαταμάχητη παρόρμησή μας να αμφισβητούμε τη συνήθεια που μας καθορίζει.
Πιστεύουμε ότι οι παραδόσεις ξεκινούν με το θράσος να δημιουργείς και να γιορτάζεις κάτι νέο. Εμπνευσμένοι πάντα από τις δυνατότητες του μέλλοντος, λαμβάνουμε το καλύτερο από το διαχρονικό αμερικανικό στυλ και επαναδημιουργείται σε κάτι ακόμα καλύτερο.
ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
Πώς καθορίζεται ένα
προϊόν Cole Haan
 • A Blue Oxford A Blue Oxford
  NO 1
  Κάτι που ονομάζουμε "Future Familiar"
  Η ουσιαστική σύγκρουση της παράδοσης και του μοντερνισμού, με γνώμονα τις στιγμές της ζωής που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της μάρκας, η Cole Haan ενώνει το κλασικό με το σύγχρονο, το συμβατικό με το ανατρεπτικό, το καθιερωμένο παρελθόν με το πολλά υποσχόμενο μέλλον.
 • Brown loafers Brown loafers
  NO 2
  DNA της Cole Haan
  Το DNA μας αποτελείται από διαχρονικές σιλουέτες, χαρακτηριστικές χρωματικές παλέτες, επιλεγμένα και κατασκευασμένα υλικά, χειροτεχνία, τεχνική και κατασκευή που αντιπροσωπεύουν την ουσία και την ταυτότητα της μάρκας. Μαζί, αυτά τα στοιχεία καθιστούν τα προϊόντα μας αδιαμφισβήτητα Cole Haan.
 • Man and woman standing wearing cole haan shoes Man and woman standing wearing cole haan shoes
  NO 3
  Grand360 Design & Innovation
  Σχεδιασμένο από μέσα προς τα έξω, κατασκευασμένο για τις στιγμές που έχουν σημασία. Η προσέγγιση σχεδιασμού και το σύστημα μηχανικής Grand360 βοηθούν στην προσαρμογή και την ιεράρχηση των στόχων βιωσιμότητας. Με περισσότερα από 30 καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα παπούτσια μας δίνουν έμφαση στην άνεση και την ευελιξία χωρίς ποτέ να θυσιάζουν το στυλ.
  Sustainability
  Natural Motion
  Responsive cushioning
  Energy Return
  Weather Ready
 • white and cream oxford white and cream oxford
  FlowerFoam logo
  NO 4
  A Commitment to Sustainability
  Δημιουργία προϊόντων με χαμηλότερο αντίκτυπο με λιγότερα συστατικά με υλικά που έχουν κατασκευαστεί ή προσαρμοστεί από τη φύση. Διαθέτοντας το πατενταρισμένο και ιδιόκτητο μείγμα απορρόφησης FlowerFoam και τη δέσμευσή μας να προμηθεύουμε το 90% των δερμάτων μας από βυρσοδεψεία Leather Working Group που έχουν λάβει χρυσή βαθμολογία.
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
Ανακαλύψτε τα Grands
 • ØriginalGrand
  Αυτό που τα ξεκίνησε όλα.
  Η απροσδόκητη συνάντηση ενός μέλους του τμήματος δημοσίων σχέσεων που είχε εμμονή με τα αθλητικά παπούτσια και ενός σχεδιαστή που ήθελε να αφήσει το στίγμα του. Ένα προϊόν καθαρής αλχημείας, που έφερε στο προσκήνιο το πρωτότυπο υβριδικό παπούτσι. Αποτελούμενο από ένα dress upper και μια αθλητική σόλα, και συγκρατούμενο από ένα μοναδικό δερμάτινο περιτύλιγμα, εμπνευσμένο από τον τρόπο που οι αστροναύτες περπατούν αβαρώς στο φεγγάρι - καθιστά το σχεδιασμό του επαναστατικό.
 • ZERØGrand
  Το παπούτσι που αναστατώνει την αίθουσα συνεδριάσεων.
  Η εξέλιξη της εμπνευσμένης από τα αθλητικά παπούτσια εξωτερικής σόλας μας. Μέγιστη ευελιξία. Ανώτερη άνεση. Βιώσιμη κατασκευή. Εξαιρετικά ελαφρύ. Μια δεκαετία ανακατασκευασμένης παράδοσης, όπου οι κόσμοι της κουλτούρας των αθλητικών παπουτσιών, της υψηλής μόδας, του casualwear και των sport γίνονται ένα.
 • GRANDPRØ
  Μια ωδή στη συλλογική
  μνήμη του αθλητισμού.
  Η οικογένεια υποδημάτων GrandPrø φέρνει στο προσκήνιο τα αξιοθέατα και το στυλ της χρυσής εποχής του αθλητισμού. Εμπνευσμένο από το παρκέ και το πεζοδρόμιο, το GrandPrø είναι σχολαστικά κατασκευασμένο και σχεδιασμένο για τους σύγχρονους στίβους της ζωής.
 • GRANdSeries
  Classic εξωτερικά.
  Επαναπροσδιορισμένο στο εσωτερικό.
  Γόβες, πλατφόρμες, dress oxfords και πολλά άλλα, είναι τα απόλυτα κλασικά. Σχεδόν 100 χρόνια διαχρονικού στυλ και χειροποίητου DNA, πλήρως επανασχεδιασμένα για άνεση, ώστε να σας κάνουν να δείχνετε -αλλά κυρίως να αισθάνεστε- όπως πρέπει.
Επιστροφή πάνω

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!

Τώρα: Κάντε κλικ στο «Δημιουργία λογαριασμού» παρακάτω και θα γίνετε μέλος πριν το καταλάβετε.