ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Our Change ForwardTMInitiative
Cole Haan Change Forward
Η πρωτοβουλία Cole Haan Change Forward™ αντιπροσωπεύει τους στόχους μας και τις προσπάθειές μας να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας - και τον κόσμο γύρω μας.
Στα σχεδόν 100 χρόνια από την ίδρυση του brand, πολλά έχουν αλλάξει. Τώρα, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κι εμείς. Προχωράμε στην ανάπτυξη του συστήματος Grand.36Ø Design & Engineering System - και εστιάζουμε στην εξεύρεση καινοτόμων τρόπων για να κάνουμε τα προϊόντα μας πιο βιώσιμα, χωρίς να υποβαθμίζουμε τη φήμη μας για την απόδοση, τη λειτουργία και τη δεξιοτεχνία.

Είναι μια διαρκής διαδικασία, αλλά όλες οι μεγάλες αλλαγές ξεκινούν μόλις γίνουν τα πρώτα βήματα για να προχωρήσουμε μπροστά.
Cole Haan's mission to deliver sustainable innovation in our products
Η αποστολή μας να παρέχουμε
βιώσιμη καινοτομία στα προϊόντα μας.
Η μηχανική του ανθρώπινου σώματος είναι το κεντρικό σημείο εστίασης του συστήματος Grand.36Ø Design & Engineering System. Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα μας θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν φυσικά τις ανθρώπινες επιδόσεις. Αυτό το ονομάζουμε "Natural Design" (Φυσικός Σχεδιασμός).

Στόχος μας τώρα είναι να δώσουμε στο "Natural Design" ένα ευρύτερο νόημα, αναζητώντας ενεργά και με περιβαλλοντική συνείδηση υλικά φυσικής προέλευσης ή ανακυκλωμένα υλικά για πολλά από τα επιμέρους στοιχεία των προϊόντων μας. Και όσον αφορά στα δερμάτινα εξαρτήματα, επιλέγουμε πρώτες ύλες με υπευθυνότητα δίνοντας προτεραιότητα στις βιώσιμες διαδικασίες.

Η καθημερινότητα στην Cole Haan είναι μια διαρκής προσπάθεια για να γίνουμε καλύτεροι. Μαθαίνουμε -και “ξεμαθαίνουμε”- σε κάθε βήμα που κάνουμε, ενσωματώνοντας αυτή τη νοοτροπία στην καθημερινή μας δραστηριότητα. Αναζητάμε ενεργά συνεργάτες και προμηθευτές που μοιράζονται την αποστολή μας. Καταφέρνουμε σημαντική πρόοδο διορθώνοντας τα όποια λάθη μας στην πορεία.
Τα βήματα που κάνουμε για να προχωρήσουμε
στο Change Forward.™
Όταν συναντάτε τη λέξη SUSTAINABLE δίπλα στα προϊόντα της Cole Haan, θα ξέρετε ότι υπάρχει τουλάχιστον 25% φυσικό ή ανακυκλωμένο περιεχόμενο σε αναλογία βάρους στο συγκεκριμένο προϊόν.
Cole Haan Sustainability Collection
Sustainable
Generation ZERØGRAND II
Όταν συναντάτε τη λέξη SUSTAINABLE δίπλα στα προϊόντα της Cole Haan, θα ξέρετε ότι υπάρχει τουλάχιστον 25% φυσικό ή ανακυκλωμένο περιεχόμενο σε αναλογία βάρους στο συγκεκριμένο προϊόν.
Ορισμένα από τα προϊόντα μας με το σήμα "SUSTAINABLE" έχουν πολύ υψηλότερα ποσοστά βιώσιμων υλικών και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να τα βελτιώνουμε. Παρακάτω θα δείτε πώς:
Η ομάδα σχεδιασμού θα επικεντρωθεί στον σχεδιασμό προϊόντων με υψηλές επιδόσεις, σχεδιασμό με χαμηλό αντίκτυπο και αποτελεσματική μηχανική.
Όπως πάντα, θα εστιάζουμε πρώτα στον καταναλωτή, στις ανάγκες χρήσης των προϊόντων και στο πώς μπορούμε να προσφέρουμε διαφοροποιημένες επιδόσεις στη ζωή τους.
Αναζητώντας πραγματική καινοτομία, δεν παραλείπουμε να έχουμε συνεχώς υπόψη τον σχεδιασμό 360°, τη μηχανική και τα υλικά μέχρι την ολοκληρωτική υλοποίηση των σχεδίων μας
Υπάρχουν τέσσερα βασικά οφέλη που επιδιώκουμε να προσφέρουν τα προϊόντα μας:
Υπάρχουν τέσσερα βασικά οφέλη που επιδιώκουμε να προσφέρουν τα προϊόντα μας: Φυσική κίνηση
Υπάρχουν τέσσερα βασικά οφέλη που επιδιώκουμε να προσφέρουν τα προϊόντα μας: Αποκριτική αντικραδα- σμική προστασία
Υπάρχουν τέσσερα βασικά οφέλη που επιδιώκουμε να προσφέρουν τα προϊόντα μας: Ανταπόδοση ενέργειας
Yπάρχουν τέσσερα βασικά οφέλη που επιδιώκουμε να προσφέρουν τα προϊόντα μας: Αναπνευσιμότητα
Θα ξεκινήσουμε αναρωτώμενοι πώς μπορούμε να φέρουμε τη μελετημένη απλότητα στις πρακτικές σχεδιασμού μας, δημιουργώντας εξορθολογισμένα προϊόντα με λιγότερα συστατικά και λιγότερες επιπτώσεις εξαρχής.
Στη συνέχεια, θα στραφούμε στη φύση - αναζητώντας να συμπεριλάβουμε λύσεις και υλικά κατασκευασμένα ή προσαρμοσμένα από τη φύση.
Shop our
sustainable collection

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!

Τώρα: Κάντε κλικ στο «Δημιουργία λογαριασμού» παρακάτω και θα γίνετε μέλος πριν το καταλάβετε.